Хочу тобою напитись,
І бути п'яним до смерти,
Тобою-росою вмитись,
І все, що боліло, стерти.
Тебе хочу у ресторані,
На столі перед собою,
В театрі, на телеекрані,
В кіно, щоб відерце з тобою.
На першому місці у списку
В меню мого раціону,
Я хочу тебе цілу миску
Солодку, гірку, солону.
гарно, та дивіться, щоб не було забагато...
хоча гарну серію почали, можна чекати продовження???
Jim Drake відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
...так ото ж, вона все ж вичерпає себе, а якшо намагатись розвивати, то почнеться переливання з пустого в порожнє....хай серія закінчиться на двох творах...хоча, побачимо...
пресытится до оргазма,
а после - до отравления,
в глубины упасть маразма
словами стихотворения...
"...бедная, бедная февочка..."!!! За что Вы ее ТАК пожираете
Jim Drake відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
....бо вона, апетитна...як в фізичному, так і в емоційному плані, може це і занадто пласке порівняння, але вона, як хороша, смачна, гарно приготована їжа...гаряча і приємно пахне....