минаєш підвалини у старих черевиках,
переступаючи через використані шприци
стаєш на своє тіло
на свої ступні, а потім коліна
життя до крихт у мозку натерло мозолі
твій поверх восьмий,
там його тіло
і кілька грейп-фрутів
на круглому столі
він знову їв фаст-фуд, запивав усе колою
він знову вигулював собаку, залишив брудні черевики
вкладаєш своє тіло поряд з його тілом
намагаючись впізнати у снах свої крики
а потім нав'язливо з'являються люди,
вони дивляться в тебе, в середину
від них пахне алкоголем і тютюном,
зіпсутим одягом, вуличним брудом,
різдвяними мандаринами, цукеркою "Ромашка",
рафінадом, колою,
собаками, покинутими друзями,
закинутими квартирами,
забутими батьками
і знову алкоголь
ти прокидаєшся п'яною,
залишаєш його тіло
доїдаєш грейп-фрут
і шматок мандарини
у шухляді шприци
а на венах фаст-фуди
приперчені синцями
і вуличний бруд
за порогом - підвалини, самоходи, самотяги
у підвалинах - інші , запаковані шприцами
він чекатиме тебе до ночі, асфальтуючи мозок шансоном
ти повернешся пізно, асфальтуючи організм алкоголем