Свіча в вікні палахкотить,
І зорі ясні вкрили небо.
Небесний Ангел прилетить
В святкову ніч із вісткою до тебе.
Ця звістка радісна буде,
Ти нею з кожним поділися.
Як сонце променем сяйне,
До нього лагідно всміхнися.
Скажи родині що в ночі,
До тебе янгол в сні явився.
Сказав: - Радійте люди всі,
Ісус, Син Божий народився.
6.11.2008 р.