Вже золотом прикрасила дерева осінь,
І Ангели в небесній вишині
Блакитними рядками долю пишуть,
Тобі одному, тільки лиш тобі.
І ніжним, світлим янгольським промінням
Засяє усмішка на лагідних устах,
Всміхнеться мама, і зрадіють рідні,
Бо ти для нас є скарбом, знай не в снах.
Ти будь багатий, як красуня-осінь,
На щастя, на здоров’я, на роки,
Не забувай дороги що веде до хати,
Бо щастя мами, це є тільки ти.
Радій тому що є у тебе зараз,
І мрій про те що буде в майбутті,
Підкорюй гори і вертай до хати,
А ангел охоронить у житті.
Поглянь на небо, бачиш сонце?
Воно тебе зігріє у житті,
А місяць в темну ніч тобі освітить,
Дорогу що проходять королі.
Також із місяцем мандрують разом
Перлини-зорі що ведуть у сни,
Красиві, світлі і такі приємні.
Я знаю заслуговуєш їх тільки ти.
3. 10. 2008