випадково видалив цей вірш, тому заливаю знову
(частково автобіографічний)
Він починав свій шлях мага класично,
у п'ятнадцять років.
Поттер і Рон, та Мелфой у додачу
з легким Біломором в зубах
забились в бруднющих кутках,
і палять нервово й трагічно.
Скуповував книги, касети і диски
читав у метро й на уроках з Російської
мови, й на алгебрі теж.
І аркуш в клітинку закляттями списував,
на парті зірки і хрести перевернуті,
він маркером купленим у переході
(три штуки на гривню)
виводив старанно. Казали в народі,
що він сатаніст, псих або наркоман,
а може все разом, такий був пацан.
Кумири у нього були теж звичайні,
Лавей, Мерлін Менсон та Вікеренс Варг.
А на полиці стояли книжки
які перечитував цей юний маг.
Були то:
Папюс, Парацельс, Сен Жермен, Каліостро,
Єлена Блавадська, Вольф Мессінґ, Піоб.
Ще Ґвідо фон Ліст, Істархов, Лавкрафт, Менлі Холл,
Агріпа, Джон Ді, дом Кальме та Платов Антон.
Ну і звичайно Алістер Кроулі.
На Лисій горі він проводив обряди,
носив лише чорні, з зірками наряди.
Латину вивчав,
хоч не дуже старанно,
та все ж такі вмів напустити оману.
А якось, провівши простий ритуал
ідучи додому потрапив в астрал.
Там з Ктулху й Мардуком він видудлив пива
(якого? Звичайно Славутич-міцне),
та ДонХуанова посмішка хтива
від марива швидко його пробудила,
напхавши пейотлями куртки карман.
Прокинувся в потязі,
смикнув стоп-кран,
і вийшов, тримаючи міцно квиток,
зробивши останній у темряву крок,
та зникнув,
пропав,
розчинився,
кінець.
Лиш тінь його бродить по світу, як мрець.
ID:
336737
Рубрика: Поезія, Езотерична лірика
дата надходження: 11.05.2012 23:45:53
© дата внесення змiн: 11.05.2012 23:45:53
автор: Satarialist
Вкажіть причину вашої скарги
|