Я прийду до тебе уві сні,
Під виглядом ангела прийду.
Ти будеш солодко спати
Сяду біля тебе, і просто обійму.
Теплотою огорне тебе моя любов!
Нахилюся до тебе, і ніжним голосом
Тобі на вушко скажу ласкаво,
Спи мій малюк, спи моє сонечко.
Ляжу біля тебе, накрию тебе своїм крилом
Ти будеш так солодко спати,
А на ранок я піду, але я вернуть до тебе
Буду спостерігати і оберігати!