Були б ми разом чи окремо,
Аби гули у серці почуття,
Аби ми знали куди йдемо,
І що чекає нас святе життя.
Були б ми разом чи окремо,
Аби почула ти моє прохання,
Бо разом, певне, вже не будемо...
Аби відчула ти моє кохання!
Були б ми разом чи окремо,
Тільки б минули всі твої печалі,
Аби злетіли понад хмарами
Посмішки-веселки твої коралі.
Були б ми разом чи окремо,
Аби був знак понад усіх небес,
Гуляли б всі думки над нами
Малювали б долі бойовий окрас.
Були б ми разом чи окремо,
Аби в росі блищав твій милий усміх,
Лунав твій голос над горами,
Бо в усім буває долі відмах.
Були б ми разом чи окремо,
Аби у Бога попросити долі,
Що так закохує прям вірно,
Дарує щастя й очі такі милі.