Повір у те, у що ти хтів, за що ти млів
І чим хворів,за що боровся думав марно
Побачити її хоч раз, стогнала доля твоя правда
Проте земля твоя жива мій брат,і ти боровся не
даремно життя відав за неї дуже,і вона тобі
небайдуже запалить свічку на могилі,щоб ти
і вирив і не мандрував як птах самотній,і знав
що милі руки діток які побачили цей світ у мирі ,
що тобі вони цю свічку запалили… і квіти поклали
на пам'ять воїнам героям,яких пам’ятаєм...,
які живуть у нас в серцях!