Я тебе більше не кохаю!
Чому пишу це?
я й не знаю,
мабуть я просто відчуваю,
Що почуття до тебе я втрачаю.
Ти заподіяв мені найбільше зло,
І в серці в мене все пекло.
Пекло,горіло і іскрилось,
Це через тебе я змінилась.
А я змінилась,
так це правда.
Ти не подумай це не карма.
Тоді я справді закохалась,
І вся любові віддавалась.
Тепер для мене ти чужий,
І чую серця спів гучний.
Моє серце знову б*ється,
І не до тебе воно рветься.
Ти загубив моє кохання,
І більш не буде щирого зізнання,
Ти вп*явся в душу,
Випив кров,
Ти знищив всю мою любов!
Благаю йди з мого життя,
І не шукай до мене вороття,
Я більш не можу вже страждати,
Я прагну щастя знову мати.
Тепер для мене ти мов сон,
І вже не буде більш пустих розмов,
Я вже втомилася від болю,
Тому іди,тобі я це дозволю!!!!!!!