Нове кохання і нова весна.
Нове знайомство – вкотре я щаслива.
Я дякую за те, що нас звела
Ця доля; дякую за крила.
Я буду вдячна цілий вік за все,
Мабуть, і не розплачуся ніколи.
Любов оця до неба вознесе,
Де будуть видні нам життя простори.
Усе, мов сон, такий солодко-ніжний.
Можливо, все це вигадка моя?
Нема святих, існують тільки грішні,
А ти, мов ангел, а з тобою й я.
Від твого голосу здригається душа,
Від дотику страшенно тремтить тіло.
Без тебе я не варта ні гроша, -
З тобою я, мов птиця – ввись злетіла.
Оці твої медово-щирі очі
Такі чудові, і такі бажані.
Єдине, що сказати тобі хочу:
Люблю тебе тепер аж до безтями.
Не знаю, що майбутнє приготує,
І чи будуть багатими жнива.
Та те, що ми разом уже існуєм,
Доказує: любов усе ж жива.