Тихо носиком сопе,
маму обнімає,
ось він, поруч засинає
мій шматочок раю.
Весь день бігав і скакав,
ніженьки стомились.
Моє сонечко мале,
дай Бог тобі сили.
Не по днях, не по годинах,
кожної хвилини
росте тіло, кріпне дух
моєї дитини.
Народилося на світ
миле янголятко,
дуже швидко плине час
і мале дитятко
стане мужнім чоловіком,
сильною людиною.
Та для мене залишиться
моєю дитино!
Все що буде, нехай стане,
долю не змінити.
Народженя щоб рости
і бітьків любити.
Але зараз він зі мною,
маму обнімає.
Тихо носиком сопе
мій шматочок раю...