На першому місці ми по суїциду,
На першім в Європі по розповсюдженню СНІДу,
Не в економіці і не у політиці,
Як же набридли вже ці нісенітниці.
Наша держава могутня і сильна,
От тільки влада на голову схильна,
Бо замість ялинки ми ставляем ЙОЛКУ,
Приймаєм закони без суті і толку,
Косою гордимся більш ніж державой,
Берем із бюджета усе на халяву
В промовах помилок ми робим без ліку,
тому це звучить як"бла-бла"й "ку-ка-рі-ку"
В народа все це виклика вже відразу,
що "археологія" вимовляем з 4 разу,
І боремся проти якихсь кровосісів,
Вінки головою ми ловим як в лісі,
Короче,ми граєм на втіху Європі,
А наша держава як завжди у .....незрозумілому становищі)))