Промайнула ця тепла мить
та тепер її нам не повернути
мов обірвалась нам ця нить
котра мала нас зїднати
промайнула ця перша зустріч
і той перший поцілунок
промайнула ця чудова ніч
лиш залишився смуток
та пригадай лиш на мить собі
як ненадовго ми розлучались
тобі здавались марно прожиті дні
та лиш сльози залишались.
***
Ми були засліплені коханням
та в розпачі жили
ми довіряли своїм бажанням
та незнали що робили
в житті не раз ми розгублялись
та на правильний шлях ставали
може ми в собі помилялись
та такого ми не чикали
що все життя піде на вкосяк
та все в одну мить розлитится
може це був певний зляк
може все ще повернется.
***
Приспів:
Ти пригадай цього не забувай
як доля нас обох зїднала
на далі це тепло ти зберігай
хоть навіть доля нас вже розїднала.
15.11.2003р.