Холодне місто за вікном,
І дим іде із носа,
Холодна осінь вже давно,
І зранку вже морози.
Тютюн дешевий, ніч холодна,
А зранку знову, в цей ось бій,
Йдуть війни лиш за виживання,
За місце, де ти будеш свій.
В квартирі тепло, чорна постіль,
Шовковий дотик до лиця,
І присмак ттютюну не того,
Лишився в мене на устах.
Голодний спати вже лягаю,
Бо завтра на роботу знов,
А грошей просто я не маю,
Щоб за платить за ту любов...
А завтра буде новий день,
Який я проісную,
Заварю кави, закурю, і цим я посмакую,
Сходжу я знову на роботу,
І вечір буде знов удома...
Усе це стало вже мов звичка,
Бо ти ж пішла, моя синичка.
Холодна осінь, дим із носа,
Дерева жовті навкруги,
Тютюн давно затьмарив розум,
Ти йди, біжи, живи, лети...
(A.G.)
ID:
328658
Рубрика: Поезія, Iнтимна лірика
дата надходження: 08.04.2012 11:48:43
© дата внесення змiн: 08.04.2012 11:48:43
автор: monax95
Вкажіть причину вашої скарги
|