Розіп’яті душі зухвальства не мають,
Танцюють сумні та повільні танки,
А щастя проходить, не давши руки,
З тобою сідаючи в горді трамваї.
Самотні алеї…Чиїсь сигарети
Втрачають всю цінність під літнім дощем,
Розлука у серці розпалює щем,
Нашіптує долі про наші секрети…