Ще трішки вина,
щоб зігрілося серце,
і запах кориці
пянить мою душу,
я дивлюся в очі,
любві озерця.
Я серцем своїм
з твоїм битися мушу,
Ти дав мені крила,
я прагну літати,
з тобою я вірю,
так, вірю в дива,
і ніби до неба рукою подати,
з тобою я вільна, смілива, нова...