Я дякую, Боже, за цей прожитий день,
Я дякувати буду за нічку безтурботну,
За все, що Ти даруєш, за цей вінок терпінь,
Які дають можливість наблизитись до Тебе.
Я дякую, Боже, за дні ці чарівні,
За небо синє над моєю головою,
Я дякую за посмішки усі ці осяйні,
Які милують обличчя красотою.
Я дякую Тобі, за добрих цих людей,
За їхні добрі вчинки й незабутні,
За тих малих, іще смішних дітей,
Що поглядом вселяють віру у майбутнє.
З хлібчик на столі, за сонце в небесах,
За ніжність матерів, за відданість батьків,
За смайлик в есемес, за радість у очах,
За все, усе на світі, я дякую Тобі.