Коли сонце зайде за хмари
Коли небо відкриє нам тайни
Я відкрию у тобі планету
Не таку як усі без орбіти
У сутінках ночі, у темряві сцен
Побачим театр зіркових богем
Небесні тіла виграють нам спектакль
Зорі,комети-спалахують,гаснуть
Далекі актори, німого театру
Вистава закінчилась десь на світанку
Фіранки закрилися хмарами білими
Промені сонця мене розбудили