Приємно почуватися жаданою,
Спокусливою і чарівною,
Пристрасною, хай навіть трішки п’яною,
А через це – богинею й царівною.
Коли мені до ніг складають душу й одяг,
Коли обожнюють і дуже хочуть,
Коли я відчуваю жар і сильний потяг,
Коли мене цілують твої очі.