Як сонце встане і промінчиком ласкавим
Прожене сутінки нічні за край
Проснешся ти, далека і жаданна,
В кімнаті тихо... Трішки зачекай
Не проганяй нічнії сновидіння
Згадай що з вечора хорошого було
Зустрінь ласкаве сонячне проміння
Воно для тебе казку принесло
Чарівну казку, іншої не треба,
Де все гаразд, де в хаті повний лад
Якщо так буде, що в житті ще треба?
Згадав. Обіймів й поцілунків зорепад!!!!!