Червоний місяць, чорні зорі
Проходять над тобою мимоволі
А сніг палаючи жаринами іде
Тебе одного в цілім світі він знайде
Й куди б не заховався ти
Це твоє пекло і від нього не втекти
Зло почина перемагати
Єдиний вихід - то втікати
Вдихаючи пекельного спокою
Тікаючи із внутрішнього поля бою
Щосили ти несешся навтьоки
Як загнана худоба да ріки
Спіткнувшись, лиш зміг на колінах спинитись
І думка одна про спасіння - молитись!
Ковтаючи жадібно власнії сльози
Вигукуєш Богу молитви-погрози
Нема допомоги...як інші мільйони
Ти встав і біжиш, в адрес Бога - прокльони.
Нема більше сил, упав від погоні
І серце стукає уже в агоні
І знаєш, в кінці всім істина відкривається
Про яку кожен з нас колись дізнається
І знаєш, щоб не робив вже - марно. Знаєш?
Та зараз що? Назад іти? Втікаєш...