Мила мояя чорно владико
Дозволь на танець тебе запросити
Заграй-но пісню моюю, музи́ко,
Може я зможу її підкорити?!
він розгортає мій клаптик паперу -
в нього загорнута моя душа.
я простягнув свою руку до неї,
а її очі промовили "так".
вмить до оркестру диригент розвернувся,
своєю паличкою різко взмахнув.
Я ж - обережно тобі посміхнувся
А в тебе вогник в очах спалахнув.
Взмах - вмить заграли першії ноти
Пісні тієї, що так довго писав.
Ми ж почали наші першії кроки
Враз запаливши пристрастю зал.
Уже чутно: оркестр розігрався,
Кричить од кохання чорний рояль.
Та й очі твої блакитно-прекрасні
Повні всіляких любовних бажань
Зала шумить із криками "браво"
Хтось б'є вже й келихи з-під вина.
А ми з тобою танцюємо далі
та я шепчу : "Ти навіки моя".
(Будь ласка, критикуйте, вказуйте на помилки) :)