А - а може то воно,моє щастя.
Б - бо комфортніше та спокійніше мені не було ні с ким
в - взагалі цікаво познайомилися. здається старший. не сміливий а вона звернула увагу.
Г - говорити вмію багато і гарно. а запропонувати зустрічатись не зміг.
С - слабак!бажаю їй щастя не розуміючи того що вона бачить його зі мною.
Т - тупий! Дівчат таких мало тим більш таких які бажають мене змінити.хочеться чмокнути - ДАЛЕКО!!!Е - ех Саня, щастя поруч а ти ще як дитина.
Є - почуття взаємні навіщо втрачати? І відразу
Я - Я тебе люблю! Навіщо стільки зайвих букв коли і так все ясно.