Покажи мені ранок казковий,світання,
А потім ще вечірню,ту першу зорю.
Розкажи мені звідки з'явилось кохання
І де краще сказати,те перше люблю.
Покажи де гуляють усміхнені діти,
Й безтурботно живуть у дитинстві своїм.
Розкажи куди біль той із серця подіти.
Щоб не було його на обличчі моїм.
Покажи де безмежна є радість кохання,
На обличчі ті сльози і весільний вінець.
Розкажи,як пройти те безмежне чекання
І коли болю тому,прийде вже кінець.
Покажи де зима помінялась з весною,
А за нею потім жарке літо прийшло.
Розкажи,як же так ми не стрілись з тобою
І чому це мене,о те все обійшло.
Ти не зможеш мені,оце все показати
І на серці мороз і на дворі зима.
Ти не зможеш мені,оце все розказати,
Адже серце самотнє,а тебе тут нема .