Щось неспокійно, ну і так завжди,
І ніби все тече, як крізь дозатор.
Поговори зі мною, щось скажи,
Мій відстані успішний ліквідатор.
Зі мною щось не те відразу,
І в коридорі голосне відлуння:
“Просто мені” – люблю цю фразу,
Вхідний дзвінок – телефонує Уня.
І ось поплили радісні слова,
Усі тривоги розірвала вщент
Завжди приємна і ледь-ледь сумна,
Мій найжаданніший у світі абонент.
Я мов підношу на найвищий п’єдестал
Всіх набраних імен журнал.
14.01.12