Від душі усіх здоровлю
З Збручанського краю,
Й щоб не бути голослівним,
То всім посилаю : ( в Інтернеті )
Сало і ковбаси,
Шинку і припаси,
Горілку, коньяк, шампанське,
Кутю і гірчицю,
( хай іде і в заграницю )
Щоб заробітчани мали,
Різдво радо зустрічали
З Колядою і Вертепом,
Щоб співали, сію..., сію…
Дарували всім надію
На щасливий Новий Рік.
Свої свята святкували,
А не Змію шанували .
Бойки, лемки і гуцули
Тих традицій не забули
Й не забудуть їх вовік.
Всім дарую у цей рік
Оберіг-вінок з дарів
Щедрих Галицьких полів
На добро, на довгий вік.
Щоб здоров’я добре мали
Тільки радості зазнали
Сліз від щастя у очах, -
Щастя, радості й всіх благ !
06.01.2012 р.
А від нас із Станіслава - з Франкового серця
Народженому Ісусу сто колядок ллється,
Може й більше, бо ще моя летить на Збручани:
Веселімся - сповіщаймо: Господь Бог із нами!
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!
Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00