СКЛАДНЕ КОХАННЯ (ПІСНЯ) В СПІВАВТОРСТВІ З СОНЕЧЕЧКО)
Складне кохання
Ти пішов і я одна,
лише бринить сумна струна,
немає радості в житті,
лишилась ти на самоті.
Чому ж пішов, не попрошався,
мене не втримав, та й зламався,
для чого тоді кохав мене,
якщо ж ти знав, що усе мине.
Приспів
Складне кохання,
вічні прощання,
непотрібні фрази,
гіркі ці образи.
Оманливі проблеми,
фальшиві дилеми,
твоє вагання,
це складне кохання.
Процес знецінення честі,
у брудному цьому маніфесті,
відсутність почуттів - анестезія,
якщо забув усе, це амнезія.
Горіла кров, усе пройшло,
забуття тебе віднайшло,
сказав "У нас складне кохання"
тоді моє це прощавання.
Приспів
І вже нічого не хвилює,
вона картину домалює,
попрощається й піде,
щось хороше вона знайде.
Хоч кохання і складне,
не забуде вона тебе...
Приспів