Природа може в одну мить,
Усе життя тобі змінить,
Всі перемістить закони,
Стерти, навести кордони.
Скинути свідомість в прірву,
Замість піки кинуть чирву.
Може навіть навпаки,
Так і проходять роки.
Перед тебе брама в шлях.
Де є виграш, або крах….
Хто на нього ніц не стане,
Як билиночка зів‘яне.
21:01 \01.01.2012