Сонце, місяць, зорі - в небі
Ми з тобою на землі.
Все в гармоніїї в природі
Ми ж нарушили її.
Час іде і все проходить.
Наздогнати не берись.
Ти знайди лише нагоду
Відшукати втрачене колись.
А знайдеш, тримайся цього,
Та пливи по течії ти його.
Приймай усе - це лиш буття.
Ця течія - твоє життя.
Весна і літо хай прийде.
Душа проснеться й оживе,
А літо, цвіт свій принесе
В тобі гармонію знайде.
І вже не ти, а друге Я
Тебе веде до світлого буття.
Відкриє очі й побачиш ти
Всю сутність нашого життя.
Тут осінь скрони зачепила,
Сивина вже голову покрила.
Це лиш знак, що вже пора
Віддавати все з повна.
Все, що дано, то віддай,
Та зиму в серце не пускай.
Для неї теж знайдеться час.
Хай Доля рішить це за нас.