Іван Кравченко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Цю історію мені розповів Джозеф МакГрегорі. Ми з ним познайомилися холдної осінньої ночі 1837 року, в одному із трактирів Західного Уельсу. І якби не добрі чотири пінти найкрощого елю, що виготовляють у тих краях, я б ніколи і не почув цієї історії...Але він був настільки нажаханий, що ніякі мої вблагання не змусили розкрити ім'я цієї диявольської особи...Через чотири дні після нашої розмови його закривавлене і спаплюжине мертве тіло було знайдене на околиці містечка. Тож з жахом на серці я чикаю свого кінця...і думаю він вже не загорами...я вже чую за спиною чиїсь кроки...