Ти переміг мене зараз. Я сходжу із розуму дивлячись в твою душу.
Сором’язливо лізу в твою кишеню, щоб доторкнутись до улюбленого тіла.
Люди навколо нас божеволіють разом із нами.
Ти не святий, а я не пухнаста і біла.
Ти перемагаєш мене усюди. У натхненні, в характері, на простирадлах,
Я читаю книгу десятий день на одній і тій же сторінці.
Надто багато присвяченого нам у художній публіцистиц ідрукованих ЗМІ,
Думаю ті автори теж шукали натхнення в тобі, а не в якомусь стереотипному принці.
Напевно ти створений бути лідером. Заперечення недоречні.
Твої руки знаходять мене у період застою.
Хотілося романтики, справжнього і чистого кохання.
А комфортно чомусь з тобою...
Сьогодні ти перший. В моїй голові більше немає скарг на тебе.
Немає трьох крапок, ком, тире, чи просто щось такого, щоб хотілось викинути і віддати.
Я теж ще ніколине любила. Давай вчитись разом.
Мені подобається тобі програвати…