Не претендую на заголовки газет
Чи на головні ток шоу країни
Мені достатньо що ти в мене є
Прекрасна світла людино
І знаючи це ще більше прагну любові
Зайве все що не має стосунку з тобою
Жага відчуття переповнюють мою душу
Я залишусь бо без нас загинути змушений