Від мого попереднього кохання
Залишились лиш шрами на руці
Воно принесло мені лиш страждання
Й відбиток суму в мене на лиці
Якби могла я зараз щось змінити
Ніколи б не пролила свою кров
Але тоді так важко було жити
І відчувати нерозділену любов
Тепер постійно хочеться мовчати
Щоб знову не сказати зайвих слів
Щоби не мучитись і не страждати
Й не повертати тих жахливих відчуттів
І важко так для себе визнавати
Що повернулися старі всі почуття
Що серце знов навчилося кохати
І жити лиш для тебе це життя
Лиш з думкою про тебе засинати
І цілу ніч переглядати милі сни
В яких тебе я можу обійняти
І вірити що біля мене тільки ти
Про тебе думаючи день весь проживати
І сумувати за тобою кожну мить
Хіба можливо знову так кохати?
І помічати що в душі усе тремтить
Напевно треба було написати
Що я без тебе так як ночі без зорі
Та хочу я одне тобі сказати
Ти дорогий для мене у житті