Куди біжиш? спинись на хвильку,
задумайся ти про життя,
внеси нове, спали архіви-
тоді підеш у майбуття.
Знайди в житті хоч трохи сенсу
коли нема, ти все ж шукай
і пам"ятай є добрі люди
на них у пошуках зважай.
Заглянь в прекрасне,
небо, хмари, ліси й пустелі пісчані
які простори неосяжні-
це наші блага всі земні