Коли іде сніг -
жарко від сліз на руках.
Хмарки в голові, що лежать на полицях, стають дикими
і тікають комином,
залишаючи по собі парасолі
зелені і фіолетові.
Захоплення часом -
втеча від реальності,
що з порожньою торбою стоїть на порозі хати.
Промов,
щоб зловити промінчика і
сховати до голови,
під парасолі,
як таємницю
...мрію...
_____________________
Kiedy pada śnieg -
gorąco od łeż na rękach.
W głowie obłoki poskładane na półki dziczeją
i uciekają przez komin,
pozostawiając za sobą parasole
zielone i fioletowe.
Fascynacja czasem -
ochrona przed rzeczywistością,
co stoi z pustą torbą na progu domu.
Przemów,
by złapać promyk i
schować do głowy
podparasole,
jak tajemnicę
...marzenie...