(…Матусі)
Перлинами рясніє ранок між буйних квітів під вікном,
і сонце котиться до мами, вмиваючи їх радістю й теплом.
Веселий вітерець річкам вкладає води,
що від цілунків хмар прокинулись зі сну,
і мальвами рясніються городи,
й біля воріт бузок чекає на весну.
Мереживо гілок туманиться від щастя,
Чувати лепет й сміх веселих малюків.
Матуся вийшла на вишневий ганок,
Цей юний день благословити для трудів…