Буває, не знаю,
Як сказати, що кохаю.
Страждаю, чекаю,
Поки янгол нас благословить.
Боюся, відмовиш,
Але вірю, так не зробиш.
Та навіть, якщо буде так,
Треба далі жить.
Кохання, бажання
Бути завжди поруч не вмира.
Палаю, і не граю,
Хоч життя - це примітивна гра.
Я буду молитись,
Небеса на поміч стануть.
Ув очі дивитись,
Вони точно не обмануть.
Відійдуть злі сили,
Переможе світле почуття.
В дарунок нам крила,
Злетимо далеко в небуття.
Красуне чарівна,
Щасливий буть з тобою.
Час дуже швидкоплинний,
Але любов не змить водою.
Відомо лиш Богу,
Як доля в нас складеться.
Наразі ж маєм змогу
Кохать від всього серця.