… що є любов?
…зіткнення самотніх хмар у холодному небі,
вересневий ранок, вереском наповнений,
поміж гілками котрого туман, що чекає на сонце,
немов пасажир на тролейбус, коло пристанку вокзального
із проїзним у кишені, як квіткою магнолії,
чи носовою хусточкою,
до котрої звик,
та…
все ж, інколи, дратує безбарвністю?
Гроза прихованості?
Мінливість статичності?
Динаміка думки?
Ідилія почуттів?
Існує сотні відповідей
на це питання банальне,
замкнене в прямокутнику
кімнати з двома вікнами
на захід…
----------------------------------
... Что есть любовь?
Столкновение одиноких облаков в холодном небе,
сентябрьское утро, вереском наполнено,
среди ветвей которого туман, что ждет солнце,
как пассажир на троллейбус на остановке вокзальной
с проездным в кармане, будто цветком магнолии,
или платком носовым, привык к которому,
но
все равно раздражает своей старостью.
Гроза скрытности?
Изменчивость статичности?
Динамика мысли?
Идиллия чувств?
Существует сотни ответов
на этот вопрос банальный,
спрятанный в прямоугольнике
комнаты с двумя окнами
на запад ...
ЦІКАВИЙ ПРИКЛАД ФІЛОСОФСЬКОЇ ЛІРИКИ.
МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО САМЕ ВЕРЛІБР ПІДХОДИТЬ ДЛЯ РОЗДУМІВ. СПОЧАТКУ ВИКАЄ ХАОС ДУМОК, А ПОТІМ НАРОДЖУЄТЬСЯ ВИВАЖЕНЕ РОЗМІРКОВУВАННЯ...
manko відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00