Настає новий рік,
Падають сніжинки.
Ми не можем відійти,
П'яні від ялинки.
А на неї Дід Мороз
Виліз по потребі...
Бо довкола повно люду,
А сходить десь ж треба.
З боку грає дискотека,
Поплавського крутят,
Там снігуронька танцює!
Дупов гроші мутить...
Мер по центру гуляє,
Трима за дружину,
Бо напився як свиня,
Аж з писка пре слина...
Бабки, як пінгвіни,
Ходять шнурочком,
Щоб бодай не зачепити
Дурного типочка.
Дівулі на шпильках,
Хоч сніг по коліна,
Яку не підчипили,
Та замерзла й сина.
Ксьондз бігає з відром
Пяних поливати.
На дворі ж то мінус двадцять,
А він рятувати й рятувати...
Настає новий рік,
Падають ялинки.
Ми не можем відійти,
Нам, погано — синку...