Оголене тіло, із листя вбрання -
Від холоду осінь тебе зігрівала.
Спогади з серця пливли навмання,
Та ти вже на них давно не зважала.
Нестримні долоні гортали листи -
Це все, що сьогодні вас рАзом єднало.
А дощ все змивав - навіть літер рядки,
Бо нової ролі життя вимагало.