що відбувається,коли раптом перед тобою постає те,чого ти так довго хотів
просто хотів,і це ніяк не виміряти
цей момент застає тебе зненацька
зовні ти спокійний
а в середині легкий шок
відчуття наче прокинувся голим на вулиці, в парку на лавочці
і що ж,не знаєш що робити,тільки як поводитись як це подобає в даній ситуації
тобто відповіді й немає
тому що все мало бути не так
або ще має..
краще хотіти і не отримати,
ніж отримати і не скористатись.
а чи будуть ще спроби,
чи буде ще дубль,
в якому ти зробиш все бездоганно
і просто залишишся мрійником.. .