бажання в очах
у щастя,у мандри
вмирають в руках
кленові троянди
в душі крик "рятуйте"
на фейсі усмішка
радійте,танцюйте
я мертва,я грішна
цілую устами
дивлюся у очі
я поруч,я з Вами
я більше не хочу
жовтим просом
вії зрошені
а вона просто
несповна... осені...