Вже осінь щедро розсипає подарунки:
То яблучка солодкі, то гриби.
Нехай птахи співають нам востаннє –
Та ж по весні повернуться вони!
Давно ідуть в полях жнива
Свіжоспечѐним хлібом пахне все.
Наш сад, наче жива душа,
У злото одягається усе.
Вдихаєш аромату повні груди,
Це – запахи осінньої доби.
І неважливо - що там далі буде,
Аби до гаю повернулися птахи.