Їхала маршрутка.
В ній їхало:
кілька лосів,
пара баранів,
двоє козлів,
три свині,
облізлий старий пес,
жирна корова,
дурна вівця.
Водієм була мавпа,
яка не вміє їздати, а права купила.
Моршрутка сіпнулася.
Баран вдарив козла і почалося.
Барани називали козлів індюками.
Козли лосів - баранами.
Свині корів козами.
Пси свиней вівцями.
Також зясувалося що:
двоє із присутніх ведуть неконтрольоване статеве життя;
троє зловживають харчами;
пятеро зловживають алкогольними напоями,
дехто народив дітей без чоловіка,
а дехто без запліднення,
а у декого процес запліднення був перерваний.
Маршрутка зупинилася,
всі притихли. Кінцева.
Пасажири вийшли і в один момент
усі забули усе, про що говорили:
хто ким насправді є,
в кого діти від чоловіка, а в кого ні,
хто чим зловживає.
Ну нічого - завтра ми знову поїдемо у маршрутці,
знову все зясуємо і вже точно не забудемо.
Так воно і досі триває.