Керамічні фіранки заслоняють металеві вікна
Скляні стіни поволі тріщать по швах
Дах перекрито золотом чистим
Дзеркальні сходи щоби не впав
Двері в небо розхитані вітром
Ким збудований ніхто не зна
Ті хто бачили його вже інші
На спині в них ростуть два крила