Про таємниці я свої говорю
Лиш з рибкою яка живе на дні
Її душа належить лише морю
Моя душа належить лиш мені
Мені з нею приємно говорити
Вона мовчить це треба лиш мені
Куди мені емоції подіти?
Лише в її холоднім темнім дні
Так хочеться на мить зануритися в воду
Від всіх проблем від свої пустоти
Так хочеться сховатись від народу
На мить задуматись... Й тихесенько піти...