Шепочуть квіти тихо хитро
Ворожуй
І натякає вечір вітром
Поцілуй
Я кожен раз, як закохаюсь,
Зриває дах
І на ногах ледве тримаюсь
Бам Бух Бах
Рахують пальці пульс у скронях
Раз Два Три
Ти бачиш карти на долонях:
Немає гри
Накотить хвилею стрімкою
Палкий момент,
Потопить нас удвох з тобою
Бах Бум Вщент.
Перина неба міцно збита
З кудлатих хмар,
А цей самотній працьовиий
Стратий ліхтар
Нехай залишиться у парку
Сам на сам.
Нам у пітьму і до світанку
Бах Бум Бам