Міста людей, шумні квартали,
В мурашниках життя кипить,
Комахи бігають у справах,
Мурахи люблять гарно жить.
Вогні машин, швидкі експреси,
Й у небесах крилаті страхи,
Новини ЗМІ - одні лиш стреси,
Глибин життя одвічні жахи.
В очах людей вогні погасли,
Давно вже втратили той блиск,
Колись вогнем вони палали,
Були рікой небесних іскр.
Нема в людей живой моралі,
Бо світом править інтернет,
Вже всі стратегію скачали,
"Душі загублення проект".
Стоп!
Прийдіть у себе дивні люди,
Навіщо душі вам губить,
Вдихніть життя на повні груди,
Цініть коротку щастя мить.