Мрії рвуться на волю
І стирають поволі
Всі слова недосказані,
Що завдали нам болю.
Запізнілий сценарій:
Ти і я - разом в парі;
І вже більше не хочеться
Напиватися в барі.
І не дати б тривозі
Стати в нас на порозі,
І від щастя лиш бачити б
У очах твоїх сльози.
Ще - прогнати б розлуку,
І кричати щодуху
На весь сві, як люблю тебе,
Й ніжно взяти за руку.
І тримати міцніше,
Пригорнутися ближче,
У бажання сховатися -
І нехай вітер свище;
Хай вривається осінь
В наші душі і просить
Ностальгії піддатися,
Та печалі нам досить.
Просто - будемо жити,
Своє щастя творити,
Всім назло одне одного
Просто будем любити.