Поцілуй мене ніжно, наче востаннє,
Поцілуй мене палко в нашім стрічанні!
Нас не буде разом у завтрашнім дні,
Ти сьогодні скажи, скажи лиш мені.
Промов, прошепчи у своєму мовчанні
Ті слова, що зігріють в зимнім чеканні.
А я не руками – душею Тебе обійматиму.
Завтра не буде на двох, але Тебе я кохатиму.